Barbara Moleko

Om Barbara Moleko

Som en af tidens største danske soul sangerinder har Barbara Moleko markeret sig med sin karakteristisk sangstemme og farverige fremtoning. I 2012 udgav hun sit debutalbum, hvor sangen ”Dum For Mig” hittede massivt. Samme år fik hun stor succes med sit samarbejde med rapperen L.O.C. og kæmpehittet ”Helt Min Egen”, hvor Moleko leverede det fængende omkvæd. Barbara Molekos live performance er nærværende og energifyldt, og hendes mimik og tætte kontakt med sit publikum gør hende til et tryllebindende indslag.

Danskerne lærte Barbara Moleko bedre at kende under hendes medvirken i Toppen af Poppen i 2014. Her charmerede hun sig ind i manges hjerter med hendes rørende fortolkninger af blandt andre Anne Dorte Michelsens “Indianer” og Poul Krebs’ “Sådan nogen som os”.

I 2015 udgav hun albummet “Bapsz”, hvor særligt førstesinglen ”Gør Mig Lykkelig” blev et hit og det tredje mest spillede nummer på P3 og P4 i 2015. I 2018 fik vi endelig lov til at høre nye toner fra Barbara Moleko med hendes single “Hemmelighed”, der, helt i tråd med hendes tidligere numre, er lidt af en ørehænger.

Vil du booke Barbara Moleko?

  Videoer

  Vil du booke Barbara Moleko?

   Lignende artister

   Ankerstjerne
   Læs mere
   Nabiha
   Læs mere
   Christopher
   Læs mere