Det siger artisterne om WeEntertain

Hvad siger vores kunder?

Firmafest – EBK HUSE A/S

Hitparade spillede med stor succes til vores firmafest den 5.3.2011. De spillede for et meget bredt publikum, og med en stor variation af både den nyeste musik samt det bedste fra 80’erne og 90’erne var dansegulvet fyldt hele aftenen. Alle tilbagemeldinger på musikken var meget positive, og vi kan til enhver tid anbefale HitParade som et meget professionelt og velspillende band.

Jesper Keinicke – EBK HUSE A/S
Firmafest – LOXAM A/S

Kan varmt anbefale bandet Hitparade som vi havde booket til vores medarbejderfest, et band der virkelig forstår at sætte gang i en fest for både den unge og ældre generation. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi booker dem igen til næste år.

Joan Thomsen – LOXAM A/S
Firmafest

Hitparade spillede til vores årlige firma sommerfest. De var top fede og meget professionelle. De formåede hurtigt, at få alle ud på dansegulvet. Lyden var god og musikrepertoiret henvendte sig til den brede forsamling af mennesker vi var (aldersgruppe fra 25-65 år). Gæsterne sang med og hyggede sig på dansegulvet. Vi vil gerne anbefale Hitparade til andre selskaber, I bliver ikke skuffet. Vi vil i hvert fald hyrer dem igen. Tak for en suveræn musikoplevelse.

Kristina Bauer – Københavns Praktiserende Lægers Laboratorium
< >

Udvalgte kunder