Om os

Hvem er WeEntertain?

WeEntertain består af en lang række passionerede mennesker, som altid vil gå ekstra langt for at sikre, at dit næste arrangement bliver en succes! Her kan du læse lidt mere om os, vores fantastiske og professionelle musikere og lidt om hvordan vi arbejder.

Hvordan arbejder vi?

Hos WeEntertain er vi optaget af at skabe en god kontakt til vores kunder, og vi går op i en professionel afvikling, herunder driftsikre tidsplaner og velklædte musikere og underholdende liveshows.

Vi hjælper dig fra start. Lige fra overvejelser om, hvilken type artist eller liveband, planlægning af showet og opsætning af udstyr. Vi er med dig igennem hele processen, så vi sammen kan sikre, at dit arrangement bliver en succes.

Vores musikere

Alle musikere der er tilknyttet WeEntertain, er professionelle, som lever af at spille musik. For at levere et godt show skal man ikke bare være en dygtig musiker, man skal også kunne performe, være udadvendt og skabe en god stemning.

Derfor har alle musikere hos WeEntertain mange års erfaring og ved, hvad der skal til for at skabe vellyd, høj stemning og uforglemmelige minder.

Når du booker os

Du er altid i trygge hænder, når du samarbejder med WeEntertain. Vi hjælper dig gennem hele processen og udarbejder altid udførlige kontrakter, så alle parter er informeret og sikret et godt forløb.

Alle musikere, lys- og lydteknikere er både ansvars- og arbejdsskadeforsikret gennem WeEntertain.

Det eneste du skal tænke på, når du booker os til dit arrangement, er at få en uforglemmelig aften.

Vores team

Olau Finnemann Scheel

Partner

Olau er uddannet musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har læst på Copenhagen Business School. Olau har arbejdet som professionel sanger og guitarist gennem de seneste 10 år. Han har spillet backing for store danske solister, såsom Outlandish, Peter AG og Rasmus Seebach, og har bl.a. været korsanger i DMGP.

Peder Bæk

Projektleder

Peder er uddannet solist fra Det Jyske Musikkonservatorium og har arbejdet som professionel guitarist og sanger i de seneste 10 år. Peder har spillet med flere store danske artister, herunder Peter AG, Tøsedrengene, MC Clemens, Rugsted & Kreutzfeld, Søs Fenger m.fl.

Marc Grabowski

Projektkoordinator 

Marc er autodidakt bassist og sanger. Marc har arbejdet som professionel musiker og booker i de seneste 15 år.

Hans Christian Als Dyhr

Projektkoordinator

HC er autodidakt sanger og guitarist og en erfaren musiker og sangskriver.