FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål angående booking af musik til dit næste arrangement. Har du yderligere spørgsmål, eller er du bare nysgerrig om de mange muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvem er vores musikere?

Alle os hos WeEntertain er udøvende musikere, og vi har igennem de sidste 15 år opbygget et netværk af professionelle musikere, som vi arbejder tæt sammen med. Musikerne der spiller i vores bands, vil du også kunne opleve rundt omkring som backing for kendte artister.

Hvad sker der, hvis en musiker bliver syg?

Hvis en musiker bliver syg, så sørger vi for, at finde en anden, som lever op til den kvalitet, vi sætter for alle vores professionelle musikere. Det er heldigvis utroligt sjældent, at vi oplever sygemeldinger, så det er ikke et problem, vi støder ind i ofte.

Hvad gør vi med transport og udstyr?

Vi har altid køreklare bandbusser, som står pakket og klar til brug. Derfor foregår det ofte sådan, at musikerne henter bilen, kører den til din fest og stiller op. Det eneste du som regel skal hjælpe med, er mulighed for strøm og backstagelokale – resten tager vi os af.

Skal vi betale depositum?

Ved større og mere omfattende arrangementer betales et depositum, men i langt de fleste tilfælde kan du blot følge vores generelle handelsbetingelser. Strider det imod jeres firmas betalingspolitik, finder vi selvfølgelig en løsning. Ved booking af kendte artister, kan der være tale om andre forhold. Ring til os her for at høre mere om handelsbetingelser og særlige vilkår.