Sanne Salomonsen

Om Sanne Salomonsen

Hele Danmarks rockmama nr. 1.
Både som solist og i bands har Sanne Salomonsen har været en del af den danske rockscene så langt, som de fleste af os kan huske. Med kæmpehits som “Hvis Du Forstod”, “Kærligheden Kalder” og “Det Ikke Det Du Siger” har folkekære Sanne i al beskedenhed skænket soundtracket til vores allesammens kærlighedsliv, og hun fortsætter ufortrødent med at forføre sit publikum. Sanne er en yderst karismatisk sangerinde, som altid giver sig fuldt ud på scenen. Hun er uden tvivl Danmarks ukronede rockdronning og en oplevelse helt uden lige.

Sanne har stået på den danske musikscene siden 1970’erne, og hun var bare 17 år, da hun indspillede sin første soloplade. I 1980 blev hun en del af gruppen Sneakers og optrådte med store hits som blandt andre “Sui Sui” og “Woodoo”.

I samme periode var hun en del af Anne Linnet Band sammen med Lis Sørensen og Anne Linnet selv. Et af gruppens allerstørste hits blev “Det Ikke Det Du Siger” med Sannes imponerede vokal som lead. Hun har gennem årene udgivet 16 soloalbummer på både dansk og engelsk, og Sanne turnerer fortsat Danmark, og spreder sin kærlighed og energi.

Vil du booke Sanne Salomonsen?

  Vil du booke Sanne Salomonsen?

   Lignende artister

   Sebastian Lind
   Læs mere
   Christopher
   Læs mere
   Rasmus Walter
   Læs mere