Anja & Lars

Stor stemme, der leverer pop og jazz klasssikere.

Om Anja & Lars

Denne pop og jazz duo giver en god og varm stemning, og er et oplagt bud til en god hyggelig og afslappet reception eller en Fredagsbar i virksomheden.
Stor stemme med format
Når Anja træder ind på en scene, er der ingen tvivl om, hvor stort en stemme hun besidder. Hun har et format og en klang, der når Mariah Carey lignende højder. Anja fremfører alt lige fra moderne pophits til gode jazzklassikere.

De hygger, spiller og stråler
De spiller numre, som egner sig til en hyggelig reception, som et lille indslag til en konference eller som indslag til en ekslusiv Fredagsbar i firmaet. Lars og Anja formår altid at forføre sit publikum så man glemmer tid og sted. Anja kan få tårene til at trille, men kan også få smilende og minderne frem i enhver. En duo der stråler og et sikkert valg ved booking af musik til dit næste arrangement.

Vil du booke Anja & Lars?

  Videoer

  Anbefalinger

  Firmafest
  Vi er bare så glade for at vi valgte Anja og Lars. I gjorde vores fest til en ting som vi aldrig vil glemme. Vi mødte et band der fra start havde et smil på læben og som var utrolig professionelle i deres håndtering af festen. Vi mærkede stort overskud og kunne derfor trygt læne os tilbage og nyde festen. Vi fik lov til at vælge numre fra sætlisten og aftenen forløb bare helt perfekt. Lige som vi havde ønsket det. Vores gæster dansede og festede hele natten. Vi har utrolig mange rosende kommentarer fra vores gæster. Vi kan give Anja og Lars de varmeste anbefalinger.
  Jens & Viktoria
  < >

  Billeder

  < >

  Vil du booke Anja & Lars?

   Udpluk af repertoire

   Repertoire kommer snart...
   Læs mere

   Lignende artister

   DJ & Sax
   Læs mere
   DJ
   Læs mere
   Clara & August
   Læs mere