Anne & Jesper

God stemning og sød musik i ørerne

Om Anne & Jesper

Duo-pop i særklasse
Anne og Jesper er en velsyngende duo, der spiller med stort overskud og glæde. De synger alle de store klassikere, og leverer nogle fantastiske duetter. Deres stemmer passer godt sammen, og deres indlevelse i musikken smitter altid af på publikum. De går til opgaven med en personlig og professionel indstilling, og er altid i god kontakt med deres festen.

Pop under maden
Ved at booke Anne og Jesper til festen, får man en anderledes oplevelse, end hvis man eksempelvis hyrer en pianist. Som man kan høre på Anne og Jespers video, giver westernguitaren i kombination med både en mandlig og kvindelig sanger, en helt særlig stemning, der kan løfte aftenen et niveau ud over det sædvanlige. Anne og Jesper er et sikkert valg til firmafest og reception.

Vil du booke Anne & Jesper?

  Videoer

  Anbefalinger

  Firmafest
  Det var en stor glæde, at konstatere, at vi havde valgt den helt rigtige musik til vores 10 års jubilæum. Efter anbefaling fra WeEntertain valgt vi ”spillemandsduoen” Anne og Jesper – et par virkelig talentfulde unge musikere, som både formåede at underholde på den helt rigtige måde under middagen, og stemningsfuldt at spille op til dans efterfølgende. Alle var begejstrede for den musiske kvalitet, til et niveau som gjorde, at flere var henne og bede om deres kontaktinformationer til evt. eget senere brug! I alt blev vi underholdt 5 * 45 minutter – og havde held til at overtale Anne og Jesper til at blive ved yderligere en time, så det blev til en hel del ekstranumreJ. Absolut anbefalelsesværdigt.
  Artogis A/S
  40 års fødselsdag
  Anne og Jesper Leverede fantastisk underholdning til min 40 års fødselsdag. Det var virkelig en god oplevelse, og vi havde en fantastisk stemning under maden.
  Birgitte
  Rund fødselsdag
  Tak for en fantastisk aften! I gav vores bryllup det ekstra, vi havde drømt om, og vi har anbefalet jer til alle vores venner. Anne og Jesper var søde og professionelle fra start til slut.
  Camilla & David
  < >

  Billeder

  < >

  Vil du booke Anne & Jesper?

   Udpluk af repertoire

   Love is a matter (Tim Christensen)
   Something stupid (Frank Sinatra)
   Det er ikke det, du siger (Sanne Salomonsen)
   Tears in heaven (Eric Clapton)
   Smoth operator (Sade)
   You’ve got a friend (Carole King)
   Baby can I hold (Tracy Chapman)
   Blackbird (Beatles)
   Message in a bottle (Sting)
   More than words (Extreme)
   One of us (Joan Osbourne)
   My favourite mistake (Sheryl Crow)
   Little wing (Jimi Hendrix)
   Kings Garden (Tim Christensen)
   All I wanna do (Cheryl Crow)
   What’s love (Tina Turner)
   Kiss me – (sixpence none the richer)
   Don’t look for love (Soundtrack Den eneste ene)
   Weather with you (Crowded House)
   Something to talk about (Bonnie Raid)
   Og mange, mange flere…
   Læs mere

   Lignende artister

   Clara & August
   Læs mere
   DJ & Sax
   Læs mere
   DJ
   Læs mere