Hitparade

Alle de bedste hits leveret med sjæl

Om Hitparade

Hvem er HitParade?
Hitparade er udsprunget af det Københavnske musikmiljø, men spiller i hele landet. Bandet er som udgangspunkt en trio, som spiller med backtracks, der sikrer en høj standard. Bandet optræder dog også ofte med en sangerinde, som giver oplevelsen et ekstra pift.
Når HitParade går på scenen, er man ikke i tvivl om, at frontmanden HC er en gudsbenådet sanger og guitarist. HC kan synge, så publikum, og resten bandet for den sags skyld, taber både næse og mund. HitParade elsker at optræde, og gør det så overbevisende, at kunderne står i kø for at få dem igen. Bandet har et spændende repertoire, der byder på alt fra klassiske, danske 80´er perler, over Michael Jackson, til de nyeste hits.
Der altid garanti for en kæmpe fest med HitParade. Bandet kan også hyres med en sangerinde.

Inviterer I HitParade med til jeres fest…
…står ørehængerne i kø for at fylde dansegulvet! Og de bliver leveret med masser af energi, spilleglæde og professionalisme af konservatorieuddannede musikere, der forstår at kickstarte enhver fest.
Bandet har en god, positiv og afsmittende udstråling, og de dygtige musikere sikrer altid en eksklusiv musikalsk kvalitet. Bandets repertoire er aftstemt efter mange års erfaring, så der spilles noget for enhver smag – fra 70’ernes funky disco over 80’ernes kæmpehits, til 90‘erne og 00‘ernes parade af ørehængere – altid med det fyldte dansegulv for øje. HitParaden er det perfekte festband til jeres fest, hvad enten det er bryllup eller firmafest.

Vil du booke Hitparade?

  Videoer

  Anbefalinger

  Firmafest - EBK HUSE A/S
  Hitparade spillede med stor succes til vores firmafest den 5.3.2011. De spillede for et meget bredt publikum, og med en stor variation af både den nyeste musik samt det bedste fra 80’erne og 90’erne var dansegulvet fyldt hele aftenen. Alle tilbagemeldinger på musikken var meget positive, og vi kan til enhver tid anbefale HitParade som et meget professionelt og velspillende band.
  Jesper Keinicke – EBK HUSE A/S
  Firmafest - LOXAM A/S
  Kan varmt anbefale bandet Hitparade som vi havde booket til vores medarbejderfest, et band der virkelig forstår at sætte gang i en fest for både den unge og ældre generation. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi booker dem igen til næste år.
  Joan Thomsen – LOXAM A/S
  Firmafest
  Hitparade spillede til vores årlige firma sommerfest. De var top fede og meget professionelle. De formåede hurtigt, at få alle ud på dansegulvet. Lyden var god og musikrepertoiret henvendte sig til den brede forsamling af mennesker vi var (aldersgruppe fra 25-65 år). Gæsterne sang med og hyggede sig på dansegulvet. Vi vil gerne anbefale Hitparade til andre selskaber, I bliver ikke skuffet. Vi vil i hvert fald hyrer dem igen. Tak for en suveræn musikoplevelse.
  Kristina Bauer – Københavns Praktiserende Lægers Laboratorium
  < >

  Billeder

  < >

  Vil du booke Hitparade?

   Udpluk af repertoire

   Black or white (Michael jackson)
   Lad lyset brænde (Ray Dee Ohh)
   Celebration (Kool and the gang)
   Blame it on the boogie (Jackson Five)
   Angels (Robbie Williams)
   Danmark (Gnags)
   Beautiful day (U2)
   On a long lonely night (Sko/Torp)
   I don’t wanna be (Gavin Degraw)
   Personal jesus (Depeche Mode/Marilyn Manson)
   Kom tilbage nu (Danseorkestret)
   The look (Roxette)
   Let’s Dance (David Bowie)
   Den Jeg elsker (Helmig/Fenger)
   Summer of 69′ (Bryan Adams)
   Det’ mig der star herude og banker på (Thomas Helmig)
   Larger than life (Backstreet Boys)
   Pride (in the name of love) (U2)
   Jeg tar’ imod (Thomas Helmig)
   Midt om Natten (Kim Larsen)
   Glor på vinduer (Anne Linnet)
   Wonderwall (Oasis)
   Save tonight (Eagle eye cherry)
   Lady (Hear me tonight) (Modjo)
   With or without you (U2)
   … Og mange mange flere!
   Læs mere

   Lignende artister

   Verdens Næstbedste Band
   Læs mere
   WeEntertain Orchestra
   Læs mere
   Seebach Jam
   Læs mere