Robbie Jam

Anders Krogh underholder som Robbie Williams.

Om Robbie Jam

En stageperformance ud over det sædvanlige
Når Robbie Jam indtager festen, sker det med så stort et musikalsk overskud, at det kan mærkes igennem hele kroppen. Anders Krogh giver med sin stærke vokal og vante stageperformance en oplevelse ud over det sædvanlige. Anders har har spillet et hav af koncerter de sidste 10 år og virkelig haft succes med at gengive Robbie. I får med vores Robbie Jamsolist en mulighed for, at krydre jeres aften, med et virkelig godt indslag.

En oplevelse der får hele aftenen til at give genklang
Anders Krogh er født på en scene, og elsker at entertaine og lege med publikum. Han forlader ikke festen, før alle synger, danser eller hopper. Anders Krogh elsker at spille og optræde, og går ind til alle jobs med et mål, nemlig at give publikum en oplevelse der, giver genklang. Robbie Jam spiller alle Robbies Willams´s største hits igennem tiderne. Bl.a. Let me Entertain you, Rock DJ og Feel. Lyder det som den helt perfekte festmusik til jeres næste firmafest så book Robbie Jam i dag.

Vil du booke Robbie Jam?

  Videoer

  Anbefalinger

  3x30 Års fødselsdag
  Vi kan give de varmeste anbefalinger til Robbie Jam. Aldrig har vi set vores gæster danse så vildt. De startede perfekt ud med noget rart og poppet alle kunne lide, og aftenen udviklede sig vildere og vildere. Vi endte med 2 xtra sæt og sad på gulvet og skreg i sidste sæt. Vi skal have Robbie Jam tilbage når vi fylder 40 år!!!
  Lotte, Lene og Johanne – Ordrup
  < >

  Billeder

  < >

  Vil du booke Robbie Jam?

   Udpluk af repertoire

   Angels
   Let Me Entertain You
   Rock DJ
   Kids
   Millenium
   Feel
   Come Undone
   Læs mere

   Lignende artister

   Party Hunters
   Læs mere
   ShowFever
   Læs mere
   Stagebreakers
   Læs mere