Sanne Salomonsen Jam

Oplev de populære hits fra Danmarks egen rockmamma.

Om Sanne Salomonsen Jam

Farverige 80´er perler
Hvis I har brug for et stærkt indslag til jeres fest, hvor alle de store Sanne-hits skal spilles, er vores Sanne Jamsolist det helt rigtige coverband. Den jeg elsker, Kærligheden kalder og Sui Sui er bare nogle af de fantastiske numre der venter til koncerten. Alle hendes vidunderlige numre bliver leveret så overbevisende, at alle må danse, synge og feste. Man kan ikke lade være, og når en ballade som “Det er ikke det du siger” bliver spillet, kan der også tændes en lighter og knibes en tåre.

Åbnede Langelands festivallen
Vores helt egen “Sanne” har været en virkelig god måde, at give et ekstra pift til mange arrangementer. Udover at åbne langelandsfestivallen, har vi med en “Sanne” i front, givet mange store firmafester et festligt indslag, der altid vækker genkendelsens glæde, og samler folk.

Vil du booke Sanne Salomonsen Jam?

  Anbefalinger

  Firmafest
  Nu har jeg brugt Sanne Salomonsen Jamsolist 4 gange til forskellige kunder på Metropolitan. Det være sig lige fra store firmafester for Nykredit til bryllupper for 80 mennesker. Sanne Salomonsen Jamsolist løser opgaven perfekt hver eneste gang. De fylder dansegulvet, får alle til at synge med og er bare de fedste entertainer jeg har brugt hidtil. Jeg vil bruge Sanne Salomonsen Jamsolist som fast band hver gang vi holder fester fremover. Udover bandet er den en fornøjelse ar arbejde med WeEntertain. De holder deres aftaler, er behjælpelige og leverer altid et meget proffessionelt produkt.
  – Metropolitan ApS - Frb
  < >

  Billeder

  < >

  Vil du booke Sanne Salomonsen Jam?

   Lignende artister

   Seebach Jam
   Læs mere
   Verdens Næstbedste Band
   Læs mere
   MoveYourFeet
   Læs mere