Uptown Hits

Husk dine dansesko, og smør stemmebåndene!

Om Uptown Hits

Uptown Hits er et liveband, der leverer en lang række hits med funky og soul’ede undertoner. Coverbandet sætter gang i ethvert event fra firma- til privatfester, og
repertoiret spænder lige fra helt nye radiohits til gamle 70’er klassikere. Fra Bruno Mars, over Michael Jackson, til Prince og Stevie Wonder.

Bandet leverer sikkert på både store og små scener, fungerer godt i intime situationer som private fødselsdage og bryllupper, og ligeledes har de den energi og power, der skal til for at fylde et dansegulv til store firmafester.
Bandets mindste opsætning er en trio med trommer, bas og guitar, og denne kan udvides på flere måder, eksempelvis med saxofon og percussion, som det ses på videoen.

Det københavnsk baserede liveband er med andre ord et rigtig godt band til firmafesten, brylluppet eller andre events, hvor livemusikken er i højsædet. Coverbandet adskiller sig fra andre livebands, ved at finde sin inspiration i en blanding af 70’ernes funky rytmer og moderne pophits. Bandets repertoire består primært af internationale hits, men bliver også krydret med enkelte danske klassikere.
Bandet kan bookes med egen production af lyd og lys op til 250 personer, og coverbandet bliver ofte booket I en pakkeløsning sammen med en DJ.

Vil du booke Uptown Hits?

  Videoer

  Billeder

  < >

  Vil du booke Uptown Hits?

   Udpluk af repertoire

   Isn't She Lovely - Stevie Wonder
   Thinkin' Out Loud - Ed Sheeran
   Bille Jean - Michael Jackson
   I Want You Back - The Jackson 5
   Locked Out Of Heaven - Bruno Mars
   I Feel It Coming - The Weeknd
   Læs mere

   Lignende artister

   Seebach Jam
   Læs mere
   Marc Grabowski Trio
   Læs mere
   Stagebreakers
   Læs mere