Stagebreakers

Det bedste orkester til de største oplevelser

Om Stagebreakers

Danmarks mest professionelle liveband
Stagebreakers har igennem de sidste fem år slået sig fast som et af Danmarks allerbedste livebands og har blandt andet spillet med store navne som Rasmus Seebach, Outlandish, Sanne Salomonsen, Zididada, Peter AG, Lis Sørensen, Anna David og mange flere. Bandet leverer altid et professionelt sceneshow med stor vellyd, positiv energi og engagement.

Stagebreakers kan variere i størrelse fra 3-11 musikere alt afhængig af arrangementets behov. De kan eksempelvis hyres med blæser-sektion, percussion og op til tre forsangere og korsangere. Orkestret har specialiseret sig i at levere underholdningen til store og mellemstore virksomheder, der ønsker sikker håndtering af festens højdepunkt. Skal I arrangere musik til en firmafest eller lignende, er Stagebreakers det oplagte valg. Book Stagebreakers til jeres næste store fest og få en uforglemmelig aften.

Baggrund
Musikerne i Stagebreakers hører til blandt landets absolutte elite, og har spillet sammen i mange år. Bandet startede ud som kvartet men har over årene udvidet deres show, så orkestret kan stille med forskellige konstellationer alt efter arrangementets behov. Musikerne har stor erfaring med at spille på store scener i både ind- og udland, TV-shows og festivaler. Musikerne i Stagebreakers er alle uddannede fra konservatoriet, og har levet af at spille professionelt gennem mere end ti år.

Vil du booke Stagebreakers?

  Videoer

  Anbefalinger

  Firmafest
  Vi har brugt Stagebreakers to gange hvert år til vores sommer- og Julefest, de sidste fem år. Bandet leverer altid et kanon show, og vi er utrolig glade for samarbejdet med dem. Vi kan kun anbefale andre at booke Stagebreakers, hvis de har brug for et fantastisk band.
  PRIME CARGO A/S
  Administratorkonference
  Stagebreakers spillede til Ejendomsforeningen Danmarks årlige Administratorkonference på Hindsgavl Slot. Fra første tone fik bandet for alvor sat gang i festen, og dansegulvet blev fyldt. Stagebreakers formåede at holde stemningen i top i den aftalte spilletid, og vi købte yderligere spilletid, da gæsterne ikke ville have, at festen skulle slutte. Samtidig er bandet yderst professionelt og meget behagelige at arbejde sammen med.
  Louise Stenholdt – Ejendomsforeningen Danmark
  Firmafest
  Stagebreakers er ideelle til at skabe en enestående feststemning med god musik. Stagebreakers har den energi der skal til, lever sig ind i sangene og skaber en fabelagtig stemning. Alt i alt er Stagebreakers et perfekt band til en fest, hvor der skal danses og hygges!
  Michal Mortensen – Salg & Support Netto
  Firmafest
  Stagebreakers leverede en fest, jeg kun kunne have drømt om inden. Mine mange kolleger spørger og snakker stadig om bandet, der fik alle på dansegulvet ved det første nummer.
  Stine Brendstrup, Q8
  < >

  Billeder

  < >

  Vil du booke Stagebreakers?

   Udpluk af repertoire

   On a long lonely night (Sko og torp)
   Angels (Robbie Williams)
   Blame it on the boogie Bb (Jackson five)
   Celebration (Kool and the gang)
   Den jeg elsker (Helmig/Fenger)
   Jeg tar’ imod (Thomas Helmig)
   Kiss (Prince)
   Kom tilbage nu (Danseorkestret)
   Let me entertain you (Robbie Williams)
   Let’s dance (david Bowie)
   Lidt i fem (Rasmus Seebach)
   Long train running (Em)
   The way you make me feel (Michael Jackson)
   Billie Jean (Michael Jackson)
   Natteravn (Rasmus Seebach)
   Purple rain A (Prince)
   Save tonight (Eagle eye cherry)
   Summer of 69′ D (Bryan Adams)
   The look (Roxette)
   Walking on sunshine (Katrina and the waves)
   With or without you (U2)
   Og mange, mange flere…
   Læs mere

   Lignende artister

   Hitparade
   Læs mere
   Verdens bedste band
   Læs mere
   Verdens Næstbedste Band
   Læs mere