Bobo Moreno

Om Bobo Moreno

Bobo Moreno er en ægte crooner og erfaren entertainer beriget med en stor og alsidig vokal. Morenos sprøde soul stemme kan være blød som smør eller brøle soulfulde klassikere som selveste Tom Jones.

Bobo Moreno er en etableret sanger i det danske musikmiljø, og han har været med i flere forskellige anerkendte bigbands, heriblandt Radioens bigband og Tivolis bigband. Han har turneret med Sanne Salomonsen og medvirket på D-A-D’s albums, der blandt andet siger lidt om Morenos enestående alsidighed som musiker. Med sin stilfulde charme spreder Bobo Moreno den gode stemning og tager sit publikum i hånden, indtil de danser.

Bobo Moreno har siden slutningen af 1980’erne bevæget sig i det danske musikmiljø. Han har samarbejdet med Radioens Big Band og Birthe Kjær, ligesom han har været en del af utallige tv-optrædener og udnævnt som kongelige hofleverandør ved kronprinsebrylluppet. Moreno har været en del af musicalscenen, ligesom Moreno ofte er gæst hos landets brass bands, harmoniorkestre og symfoniorkestre.

Vil du booke Bobo Moreno?

  Videoer

  Vil du booke Bobo Moreno?

   Lignende artister

   Anna David
   Læs mere
   Ankerstjerne
   Læs mere
   TopGunn
   Læs mere